Harmony program

Telefon: 063/ 726 1099

Adresa:

E-mail: margareta@zdravijiizbor.info

Website: www.harmony.hr

Harmony program odvija se već više od 15 godina. Zamišljen je kao ljetovanje uz rad na sebi uz sadržaje koje vode voditelji i terapeuti s velikim iskustvom u radu s pojedincima i grupama.

U vrijeme godišnjih odmora kad su svi opušteniji mnogo je lakše predati se procesima koji su potaknuti različitim tehnikama i dopustiti prirodi – moru, suncu, čistom zraku, ljekovitom bilju da nas napune novim energijama.
Na predavanjima se šire vidici, stječu se nova saznanja o promjeni materijalnog i duhovnog života.

Harmony program je cjeloviti pristup radu na sebi uz pomoć vegetarijanske prehrane, čajeva koji se beru na otoku, seminara samorazvoja, jutarnjih vježbi, plesnih radionica, druženja, izmjene iskustava i boravka u iskonskoj prirodi gdje je povezanost sa elementima zraka, vode, vatre i zemlje veoma izražena. Na jutarnjim vježbama otklanjaju se mišićne napetosti nastale uslijed stresova i nepravilnog držanja tijela.

Na seminarima uz pomoć raznih tehnika meditacije, disanja i sl., otpuštaju se unutarnje blokade nastale uslijed emotivno-mentalnih povreda čime se otvara protok energije i dolazi do samoiscjeljenja. Večernji plesovi povezuju nas u cjelinu, a time dobivamo osjećaj "svi smo mi jedno".

Vegetarijanska prehrana dodatno pomaže proces preobrazbe jer ne opterećuje organizam, a svojom ljekovitošću pročišćava tijelo na fizičkom području. Čajevi su od ljekovitog bilja koje se bere na otoku, te se na taj način povezujemo sa vibracijama mjesta na kojem se nalazimo. Piju se tijekom cijelog dana što dovodi do detoksifikacije probavnog trakta i krvi.
 

Kontakt osoba u Srbiji:

 

Margareta Radomirovic  Margareta Radomirović

 Lični trener za prirodniji stil života

 Predsednica Kluba Zdraviji Život
 www.zdravijiizbor.info
 
mob: +381 63 726 1099
  e-mail: margareta@zdravijiizbor.info

 skype: margareta.radomirovic