Apolonska Svetlosna paralelna znanja

Telefon: 064/ 500 76 43 ; 062/ 810 31 11

Adresa: Novi Sad

E-mail: omoromana@gmail.com

Website: www.apollosvetlosnaparalelnaznanja.com

Apolonska Znanja – Put  Svetla, Ljubavi, Harmonije i Lepote
 

„Jer šta je Život sem Ljubav, Dete Moje, ako volit sebe i druge znaš." (KAMO)
 


Uzvišena Apolonska Svetlosna Paralelna Znanja riznica su duhovnih veština i tehnika samorazvića, čijom primenom se aktivira snažno prisustvo i vođstvo našeg najsvetlijeg dela bića u svakodnevnom životu, onog dela nas u kojem su potencijali anđeoskih, božanskih i drugih uzvišenih svetova.

Invdividualni pristup duhovnih učitelja svakom ponaosob, omogućava pojedincu kvalitetan duhovni, lični i profesionalni razvoj na polju odabrane karijere.
 


Duhovno energetska analiza i dijagnostika, karmički i sudbinski obrasci – kroz analizu datuma rođenja, koji predstavlja jedinstveni duhovni kod u kome su sadržane sve relevantne informacije o sudbinskim obrascima, možete saznati koje su vaše sudbinske snage i slabosti, kako jedne ojačati a druge umanjiti, kako ostvariti sebe kroz porodicu i skladne odnose, preporučeni stil života u domenu ishrane, sporta, odabira profesije koja vam je sudbinski naklonenja i kroz koju možete ostvariti uspehe.

Duhovne veštine i tehnike - Vođene meditacije za povećanje intuitivnosti, harmonizaciju odnosa, pokretanje poslovnosti i života u lepoti izobilja. Ples Anđela – kroz Lepotu Plesa u Meditaciji, sinhronizuju se elementi života: kretanje, mišljenje i disanje. Pored izvanrednih meditativno relaksirajućih efekata, blagotvorno deluje na dušu, biće i telo. Iskusniji meditanti ostvaruju kroz Ples Anđela fantastične uvide dragocene za njihov svakodnevni život.   

Apolonska kolekcija čajeva – božanske mešavine ovih čajeva spravljene su po drevnoj recepturi i ceremoniji mešanja bilja koje su koristili antički Grci u Apolonovom hramu u Delfima. Hiljadudogodišnja tajna pripreme isključivo se prenosi usmenim putem, čime je zaštićena originalnost i uspešnost u duhovnom, emotivnom i telesnom iscelenju. Pripremaju se od mirisnih, začinskih i božanskih, svetih biljaka koje simbolišu bosiljak - mudrost, lipa - lepotu, ruzmarin – intuiciju. Mudrost, Lepota i Intuicija su Elementi Svetla.

Čajevi iz ove kolekcije koriste se u razrešavanju stanja steriliteta, regulacije rada hormona, polne moći, visokog šećera, očišćenja krvotoka i bubrega, očišćenja od polnih bolesti, bolesti koštanog sistema,  Parkinsonove bolesti, psorijaze, multipleks skleroze, leukemije, kancera, HIV obolenja, kojima su najčešći uzroci psihosomatska i energetsko negativna nakupljena stečena stanja u pojedincu i porodici kroz posledice prođenih života. Takođe su u praksi velike uspehe postigli u uklanjanju strahova, svih zastoja u razvoju, blokada u poslovima, bračnih problema, očišćenja od nakupljenih negativnih energija i duhovnog razvoja.

Svetlosni Medaljon – je najuzvišenija lična duhovna zaštita i upravo zbog toga izrađuje se isključivo u plemenitim metalima srebru, zlatu i pozlati. U njemu se kroz Veličanstvene Prirodne Sile: Vatru, Vodu, Vazduh i Zemlju, svetlosne polove Sunce i Mesec i Zakon Svetla aktiviraju svetlosne zaštite namenjene pojedincu kroz ugravirano Dovodi u skladno funkcionisanje sedam nivoa postojanja pojedinca: duhovno, kreativno, intuitivno, mentalno, intelektualno, emotivno i fizičko telo, pri čemu ih štiti od uticaja energija koje ne pripadaju Svetlu. 

Kristali – kao nosioci informacija svetlosnih struktura, kroz proces duhovno energetske obrade na lične podatke (ime, prezime i datum rođenja) postaju lični kristali, ogledalo vašeg bića i duše i njen transcendentalni vodič. Probuđuju u duši božansko svetlo, spajaju je sa univerzumom i razlogom  rođenja. Jačaju energetsko polje i imunološki sitem, prosvetljuju osećaje, mišljenja i pune novom životnom energijom. Uče nas ko smo, odbacuju tešku karmu i vode ka našem božanskom razlogu rođenja.

Vatrene Kapi Ljubavi – Mirisne note koje bude sećanja na Ljubav, Lepotu, Harmoniju i toplotu vatre koja greje ... Aromatizovana duhovno energetski tretirana ulja našla su svoju široku primenu kao dodatni aktivatori u procesima samoiscelenja, prirodni parfemi, masažna i meditativna ulja.

Duhovno energetsko očišćenje i harmonizacija prostora - „Kako je  tvoje telo hram tvog bića, tako neka i tvoj dom bude svetlosni hram ljubavi za tebe i tvoje najbliže. KAMO“

Lični tretmani – u individualnom radu sa duhovnim učiteljima kroz lične tretmane posvećujete se rešavanju pitanja koja vas interesuju, otklanjaju blokada, postavljanju i realizaciji ličnih, životnih ciljeva. „Misli lepo, govori pažjivo, voli vatreno – i tada su sva najlepša čuda moguća. KAMO“

Celokupno čovečanstvo, okupljeno je i sjedinjeno oko tri potpuno intimna, lična, sveta trojstva: duboko, u srcu svakog od nas postoji unutrašnja žudnja za doživljavanjem Ljubavi, Lepote i Plemenite Svrsishodnosti. A Ljubav je najuzvišenija među njima, jer je ona istinska priroda naših bića i najmoćnija, vatreno stvaralačka sila univerzuma.

 

Iz njene je iskre sve postalo:

“Ja nisam iz prošlosti, Ja nisam iz budućnosti.
 Ne pripadam niti posebnom prostoru, vremenu ili narodu.
 Ja sam visoko profinjeno stanje svesti
 do kojeg se stiže upornim hodom u ispravnom smeru.
(KAMO)Ova dragocena Znanja pohranjena su na najsigurnijem skrovištu, koje postoji paraleno sa svime što jeste i ujedno sve prožima. U srcu univerzalne, kosmičke svesti, sigurna od zaborava, obitavaju večno živa i aktivna Apolonska Svetlosna Paralelna Znanja.


Grupi Apolonskih Svetlosnih Paralelnih Znanja pripadaju:

Put Ljubavi - Učenje KAMO (Veličanstvena Prirodna Sila Vatra i Iskra Stvaranja), Nauka o Lepom, Knjiga Kreativne Mudrosti – Varnice i Živo Znanje - Knjiga Kretanja (Knjiga Promena). Znanja se međusobno prožimaju, a svako od njih prilagođeno je za posebne nivoe svesti.

     

 


S ljubavlju,
Omoromana & Omoromano

facebook: Omoromana Omoromano
facebook: Apolonska Svetlosna Paralelna Znanja

 

omoromano