Laslo Boka

Telefon: 064/ 2052 522

E-mail: laslozen@garuda-sacra.rs

Website: www.garuda-sacra.rs

Tretmani: Tajlandska masaža, Yumeiho Kotsuban, Shiatsu, Reiki

Tradicionalnim terapeutskim veštinama bavi se od 1987. godine. Od 1990. do 1994. godine radio je u Mađarskoj. Dve godine je proveo u terapeutskom centru Altermed u Đeru, gde je sreo i upoznao Masayuki Saionđija utemeljitelja yumeiho kotsuban terapije i kod njega je položio II stepen. U tom istom centru je upoznao i Chu-Bin Biuena, vrsnog akupunkturologa koji mu je otkrio tehnike tui-na i nuad phaen boran, tj. tradicionalne tajlandske tajlandske masaže. 1993. godine upoznaje Eckharta Strohma iz Nemačke i Sijarto Gabora, postaje njihov učenik (reiki-arolo) i dobija majstorsko-instruktorsko zvanje.

Kod Gabora Feješa uči i polaže tradicionalni japanski Reiki - Gendai Reiki ho  (verifikovana škola Hiroshi Doi-ja) i stiče zvanje Shihan Iyashino tea-te Reiki, tj. učitelj tehnika isceljivanja rukama. Nešto kasnije, u Budimpešti kod Kohan Ferenca u terapeutskom centru Zirius pohađa školu filipinske psi hirurgije, koju je zasnova Michael Carayon, prvi evropski psi hirurg. Nakon jedne godine uspešno završava i diplomira u terapeuta psi hirurgije. U Budimpešti 2002.godine u organizaciji Fondacije Vita Natura uspešno pohađa kurseve (I i II stepen) psihokineziologije škole dr. Dietricha Klinghardta

Pored toga, nekoliko puta godišnje prisustvuje na zazen kai treninzima u Budimpešti i Sentandreji praktikujući zen meditaciju. 2001.godine učestvovao je na jednonedeljnom intenzivnom zen treningu u Dobogokou (Dobogókő, Mađarska), koji je vodio jedan od najvećih zen majstora današnjice, Shodo Harada Roshi. Veliki je ljubitelj životinja. Jedan je od osnivača Garuda centra.