Mirjana Milićević Tikvarević

Telefon: 065/ 35 94 366

E-mail: info@polje.rs

Website: www.polje.rs

Tretmani: Rekonekcija

REKONEKCIJA - POVRATAK  KUĆI
Ko smo ? Šta smo ? Odakle dolazimo ? Kuda idemo ?


Standardna pitanja koja čovek postavlja kroz istoriju. Odgovori su se menjali zavisno od pravca kojim je išla ljudska vrsta u određenom razdoblju. Čovek je uzeo stvar u svoje ruke i odgovore prilagođavao trenutnim shvatanjima i stremljenjima. Čovekovo shvatanje sebe i svega oko sebe se sve više sužavalo , fokusirano na materijalni svet i svoja ograničena čula.Da li je oduvek bilo tako ? Naravno da nije - postoje činjenice i informacije da su ljudi u drevna vremena posedovali znanje o tome ko su i šta su.

Tragovi tog znanja su konstantno stizali do novih generacija kroz religije, mitove i legende, ali ipak... nekako je bilo bolje napisati istoriju prilagođenu materijalnom svetu opaženom kroz naša siromašna čula.

Sada je tome kraj – imamo neopisivu sreću da živimo u vreme kada se uspavana ljudska svest budi neverovatnom brzinom i stvara sposobnost da shvatimo da:
„Ljudski um i telo nisu zasebni i odeljeni od svoje okoline nego su , na svom elementarnom nivou , paket pulsirajuće energije koja je u neprestanom međudelovanju  sa ogromnim poljem energije.“ - „Polje“- Lynne McTaggart.

Sada samo treba da otvorimo um i da sebi dozvolimo povratak u celinu kojoj pripadamo-nepreglednom polju energije , univerzumu.

Uspavana ljudska svest se sada ubrzano budi zahvaljujuci snažnom prilivu energija iz kosmosa usmerenih na Zemlju . Jedna od njih,nazvana rekonektivna frekvencija, svima nam je lako dostupna i prepoznatljiva. Radi se o energiji koja nas jednostavno povezuje sa celinom. Zašto rekonekcija , a ne konekcija? Zato što se radi o ponovnom povezivanju jer čovek potiče iz te energetske celine . Negde na svom evolucionom putu ostali smo odsečeni od celine i ostali smo prepušteni sami sebi bez znanja o svom poreklu. Sada nas rekonektivna frekvencija vraća kući . Vraća nas tako što u nama samima aktivira identičnu energiju koja potom dovodi naše telo , um i duh u sklad.

Energetske blokade izazvane mislima i emocijama,a  koje dovode do bolesti , ruše se.Nakon toga energija nesmetano protiče kroz naše telo i donosi isceljenje na svim nivoima. Vibracije našeg kompletnog bića su tada usklađene sa vibracijama univerzuma . Stičemo sposobnost da čujemo valcer koji odzvanja univerzumom i da se priključimo plesu.

Nakon mnogo lutanja pojavio se putokaz za povratak kući. Da li ćemo poći tim putem ili ćemo ga ignorisati i nastaviti da tražimo neki drugi , zavisi od nas. Ako odlučimo da ostanemo u lavirintu bez putokaza , sa nama ostaju i naši strahovi , naše dileme , duševne patnje , nedoumice i kao rezultat svega toga i fizičke bolesti. Ako otvorimo um i pođemo označenim putem dajemo sebi šansu da shvatimo ko smo , da postanemo ono što u suštini jesmo – energetska bića sa neograničenim mogućnostima.   

Svi smo svesni ,pa čak i najveći skeptici , da živimo u vreme velikih promena . U toku je kvantni skok u ljudskoj evoluciji . Rekonekcija je način da „uđemo u taj voz“ i nastavimo dalje , da stignemo tamo odakle smo, zapravo, pošli ; tamo gde pripadamo . Da li ćemo ući ili ostati da čekamo neki drugi zavisi od nas samih.