Snežana Latinović

Telefon: 065/ 84 30 117

E-mail: uspensky77@hotmail.com

Website: www.rekonekcija.webs.com

Tretmani: Rekonekcija

Živim u Kikindi gde sam i rođena  25.10.1960.godine. Bavila sam se raznim delatnostima, bila sam zaposlena u preduzeću Livnica “Kikinda”,predavala sam nemački jezik u osnovnoj školi,bavila se trgovinom,držala kafić…otkrila sam mnogo svojih talenata,bilo iz razloga što me je na to naterala situacija kroz koju svi prolazimo ili zbog toga što sam radila na sebi ,pa sam tako, tkala na razboju i počela sa slikam…Pored svega toga moja večita preokupacija je bila tema zašto se razboljevamo i kako da se lečimo.
  
Ovo je tema koju istražujem u poslednjih 20 godina.Dugotrajna bolest i čudnovato izlečenje su me i podstakli na to istraživanje.

Čitala sam mnogo,proučavala  homeopatiju, primalnu terapiju, prolazila kroz regresije i tako tragajući za odgovorima, do mojih ruku je dospela knjiga dr.Erica Pearla, "Rekonekcija", leči druge leči sebe.Po mnogo čemu sam se prepoznala u knjizi,najzad sam imala odgovore,najzad sam znala šta se to samnom događa ili sam bar naslućivala...

Seminar "Rekonekcija i Rekonektivno isceljivanje" se održao 26.juna 2009.godine u Beogradu,gde sam prošla obuku dr. Erica Perla  i od tada radim kao Praktičar  Rekonekcije i Rekonektivnog isceljivanja.  Rekonekcija® nije samo lečenje. Svi smo skoncentrisani na lečenje zato što je ono najočiglednije. Ovo je misija sa Dr. Erikom Perlom u procesu revolucionarne evolucije i dovođenja svetlosti i informacije na planetu, kroz proces povezivanja sa našim optimalnim genetskim kodom, sa Bogom, Ljubavlju ili Univerzumom.
  
Rad sa Rekonektivnim lečenjem® i Rekonekcijom® je promenio moj život. Kada vidim postignute rezultate ,osećam se ispunjenom i srećnom,taj osećaj ne može ništa da zameni,osećam da je to misija koja mi je dodeljena u ovom životu.

Lečeci druge, lečimo sebe. Menjajući sebe, menjamo svet.
 
"Neka bude svetlost..."