Maja Anđelković

Telefon: 064/29 30 124

E-mail: maja@kreirajzivot.rs

Website: www.kreirajzivot.rs

Tretmani: NLP, Wingwave, Kvantna harmonizacija, Theta isceljivanje

Moje ime je Maja Anđelković, rođena sam u Beogradu 1975. godine.

 

Završila sam studije svetske književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu. Od kad znam za sebe interesovala su me odgovori na najvažnija pitanja: ko smo?, odakle smo?,  koja je naša uloga ovde na planeti Zemlji?,  kako da živimo u miru i harmoniji?. Svoju životnu misiju, koja mi donosi mnogo radosti  pronašla sam u tome da pomažem drugim ljudima da žive autentičnim životom.

 


Sertifikovani sam life coach (ICI, Berlin),  wingwave coach, kvantni i theta praktičar.
Na putu svog istraživanja, osmislila sam četvoromesečni Misli Osećaj Kreiraj Izazov, čistu praksu, u kome sam sjedinila sva svoja znanja, veštine, metode, tehnike, strategije  koje daju odgovore na pitanja :  kako sebi mogu da pomognem?,  kako da se povežem sa samim sobom?,  kako da se oslobodim svojih nekorisnih uverenja i blokirajućih emocija, trauma?,  kako da kreiram svoj život po vrednostime svog autentičnog ja?

Suština je u oslobađanju nekorisnih podsvesnih programa.

 


Ovaj Izazov je za one koji su svesni sopstvene odgovornosti za svoj život i za one koji su čvrsto rešili na dubok rad na sebi kako bi transformisali svoj život. Moja misao vodilja u radu sa ljudima je da ih treba naučiti da pecaju (umesto im davati ribu), da bi bili slobodni, nezavisni i svoji.
Drugi način rada je kroz pojedinačne seanse.


 

diploma2 

 

d2d4

 

d3