Aleksa Trifunov

Telefon: 062/ 77 97 93

E-mail: aleksatrifunov@yahoo.com

Website: al.trifunov@gmail.com

Tretmani: Bioenergija

Profesionalno se bavim bioenergijom od 1994.

Dvadeset godina sam se usavršavao na seminaru Put ka prosvetljenju kod Ljubiše Stojanovića. Praktikant sam nehipnotičke Džejminsonove regresije i majstor sam Reiki tehnike duhovnog isceljenja. Drugi sam stepen Tesla metamorfoze - korištenje nehercijanskih talasa koje je otkrio Tesla u zdravstvene svrhe.

Trenutno pohađam višegodišnji kurs Na putu samospoznaje mr Dejana Dimitrijevića i SVEIP program Vladimira Labata.

 


U senasama koristim preko 70 različitih energija i postupaka. Seanse se izvode na daljinu, preko fotografije koju mi pošalje pacijent. U dogovorenom terminu šaljem energije u njegovu auru i telo, dok on miruje. Svakom pacijentu se određuje poseban program u zavisnosti od njegovog problema.

POTREBNO JE NAJMANJE TRI SEANSE DA BI SE OSETILO POBOLJŠANJE.

 

NE DAJEM MEDICINSKE DIJAGNOZE I NE ISCELJUUJEM već uz pomoć energija pozitivno utičem na tok fizičkog i mentalnog ozdravljenja. Rezultat mojih seansi je vraćanje pacijenta u homeostazu,  tj. prethodno, dobro stanje. Najviše uspeha imam kod rekovalenscenata - osoba koje se oporavljaju od bolesti, kod studentskih blokada u učenju, kod parova koji imaju problema sa začećem i male dece sa zastojima u razvoju.