Mila Tomašević

Telefon: 062/445-426

E-mail: milkam.petielement@gmail.com

Website: www.petielement-udruzenje.com

Tretmani: Reiki čišćenje i energizacija prostora, Feng Shui

Feng Shui analiza se radi  prilikom kupovine placa na kome bi trebalo da se započne izgradnja kuće, pri useljenju u  novi prostor, pre renoviranja kuće ili stana  ili jednostavno kada se u prostoru oseti nesklad. U procesu postavljanja baznih elemenata gradnje, Feng shui je odličan alat za postizanje harmonije potrebne za normalno funkcionisanje svih ukućana.
Osnova za ovu analizu je Feng shui osobe, koji je ujedno i pokazatelj svih odnosa, porodičnih, emotivnih i međuljudskih. Zatim se za preciznu i kompletnu Feng Shui analizu koristi osnova stana ili kuće  u razmeri i popunjen upitnik vezan za detalje o stanarima i prostoru.

Pri prvom dolasku, detaljno se  pregledaju strane sveta, orijentacija ulaza u stan,  potom se  napravi  kompletan opis stana, stvari, slika, cveća,  suseda, rastinja oko objekta, saobraćajnica i svih ostalih činilaca koji mogu da utiču na život stanara.
Detaljna analiza i predlozi lekova se daju u  Feng Shui Mapi koja se radi na osnovi stana i Elaboratu.   
Takođe, prvi dolazak podrazumeva detekciju podzemnih voda, energetskih blokada i ostalih vrsta zračenja, a ukoliko je potrebno, vrši se energetsko  čišćenje prostora Reikijem.

Posebna vrsta stimulacije energije prostora se postiže vilinskim simbolima koji se dodaju  na osnovi stana i prilažu u Elaborat.
Bilo da se harmonija postiže oblicima ili bojama, potenciraju se oni elementi koji su vezani za Lični Feng Shui, kao i afiniteti,  interesovanja i navike klijenta.  Nije suština nekome prevrnuti život naopako već iskoristiti postojeće dobre aspekte i uneti neka sveža rešenja. Bez razlike da li se koriste starokineski ili zapadni stimulatori energije u stanu, bitno  je ne   preterivati.