Goran Kojić

Telefon: 065/22-66-402

E-mail: trener@umpasrce.com

Website: www.umpasrce.com

Tretmani: Kliring, Poredak ljubavi, Stvaralačko vaspitanje, Um:Pa:Srce metoda

Kad je reč o životnim problemima, svako od nas traga za najboljim rešenjima. Na tom putu najčešće tražimo i mišljenja drugih, a neretko i - savete.


Oduvek je bilo tako. Samo što se nekad to nazivalo jednim, a danas drugim imenima.
Veoma je važno da svoja razmišljanja u vezi sa bilo kojim problemom ne samo podelimo, već i sučelimo sa drugima, posebno sa onima koja su nepristrasna, neutralna, utemeljena u životnom iskustvu. To je, nesumnjivo, mnogo bolje nego da samo tražimo potvrdu za svoju već donetu odluku, za svoje već fiksirane stavove.

Uz sve to, dobro je i kada su oni s kojima razmenjujemo mišljenja, ili sa kojima tragamo za rešenjima, profesionalci u pomagačkoj delatnosti, fokusirani na taj vid pomoći. Tada naša šansa za pronalaženje najboljeg rešenja neumitno raste.
U tome je i suština današnjeg poziva - trenera za lični razvoj.

Ovaj poziv,međutim, ne znači samo maksimalnu posvećenost pružanju podrške i pomoći klijentu, nego i makar jednako posvećen rad na daljem sopstvenom ličnom razvoju.

U radu sa klijentima, kao trener se vodim prevashodno idejom da je njihov izbor da mi ukažu poverenje veoma važan lični čin. To daje podsticaj mojoj posvećenosti svakom klijentu, bez obzira na težinu problema zbog kojeg mi se obraća.

Trideset godina bavim se holističkim pristupom zdravlju i temom balansiranja životnih energija.

Najpre je taj put krasila novinarska misija, kroz časopise "Tajne", "Tajne vašeg zdravlja", "Fit", "Zdrav život", "Živeti zdravije", koje sam i stvarao i uređivao, sa svojim divnim saradnicima. Uz sve to sam, sa brojnim saradnicima, pokretao i realizovao mnoge inicijative za unapređenje zdravlja u našoj zemlji.
 
Ovo je osma godina kako se intenzivno bavim pomaganjem drugima, u rešavanju njihovih vrlo različitih ličnih problema.

U svom radu koristim znanja iz oblasti kliringa (metoda Čarlsa Bernera), porodičnih konstelacija (poredak Ljubavi, Berta Helingera), stvaralačkog vaspitanja (Milice Novković), ekologije organizma (detoksikacije, Staniše Stojiljkovića), ali i brojna druga znanja u kojima sam se obučavao u proteklim decenijama: floriterapija, su đok, DOP, EFT...


Autor sam višednevnih radionica i intenziva za integralnu detoksikaciju (fizičkog tela, uma i duše: “Um:Pa:Srce”.

Živim i radim u Zemunu, kao trener za individualni rad, ali i kao voditelj radionica i seminara.
 

 


Goran Kojić dipl. ing, sertifikovani trener za lični razvoj i detoks-trener