Dušanka Marinković

Telefon: 063/ 513 479

E-mail: marinkovic.duda54 gmail.com

Website: www.halomamastizem.rs

Tretmani: EFT, Duboki PEAT

Ja sam Dušanka Marinković, AKREDITOVANI  praktičar  EFT - Tehnika Emocionalne Slobode u osnovi energetska akupresura poznata kao TAPKANJE.

EFT tehniku aktivno primenjujem  na sebi devet godina. Isto toliko i u radu sa klijentima kako u individualnim tako i u grupnim tretmanima.
          
Održavanje AKREDITACIJE kod AAMET-a iziskuje konstantnu edukaciju iz oblasti energetske psihologije, redovno mentorstvo i supervizije sa mentorom. Stoga posedujem više različitih sertifikata o odslušanim predavanjima iz različitih oblasti energetske psihologije i srodnih oblasti:

Smiljan Mori - BIGu Akademija Slovenija,

Bob Proktor - motivacioni govornik u organizaciji Edukom,

Tomislav Kulješ - Zagreb u organizaciji Roditeljstvo Novog Doba,

Rob van Orenberg - Holandija - Poremećaj u komunikaciji i ponašanju Holandija,

Jasmina Kovačević - Uvod u META zdravlje, I nivo META zdravlja, Svesno roditeljstvo, Tajna je u vama, Uticaj prošlih života na sadašnji, Dobro došli u svoju budućnost...                

Duboko sam zahvalna što je tokom svih ovih godina održavanjem akreditacije  EFTa kod AAMETa postojala mogućnost stalnog napredovanja u znanju i veštinama kao i u DUHOVNOM rastu i  razvoju mene kao bića. Sa mojim DUHOVNIM rastom i razvojem rastu DUHOVNO i moji klijenti.                                                                                                                                                             

EFT tehnika je sjajna alatka za mentalnu higijenu UMA. Sprovoditi mentalnu higijenu uma znači OSLOBAĐATI se negativnih emocija, uverenja, obrazaca i sistema verovanja koji nas uvode u stres.
Ja sam AKREDITOVANI PROCESOR PEATA za sva 3 nivoa: Bazični PEAT - BP, Duboki PEAT, Duboki PEAT - DP -2-, DP -3.

PEAT je sistem spiritualnog razvoja, terapeutski sistem i koristi se za BRZO rešavanje subjektivnih problema koji nose emotivni naboj.