Georgij Nazarov

Telefon: 063/ 82 505 62; 064/ 11 11 430

E-mail: life@georgijnazarov.com

Website: www.georgijnazarov.com

Tretmani: Prirodna medicina, Nutricionizam

Georgij Nazarov, rođeni Moskovljanin, naturolog i istraživač, autor je serije seminara o zdravijem i kvalitetnijem načinu življenja, kao i niza bestselera: “ Tajne pravilne ishrane “ I i II deo, “ Ishrana”, i drugih u kojima je na vrlo jednostavan način objašnjeno kako uz određene korekcije navika u ishrani, možemo veoma snažno uticati na kvalitet svog zdravlja i stanje psihe. Knjige sadrže praktične savete o izboru, vremenu uzimanja hrane, kombinovanju namirnica, kao i o pripremanju hrane.

Autor je i knjiga, koje su takođe doživele veliki uspeh ” Kako se najlakše ugojiti i oslabiti, ili 7 koraka do optimalne težine ” I i II deo, “ Tajne čišćenja mozga” i “ Zdrava glava “. Prema knjigama iz serije Kuvar zdrave ishrane: “ Glavno jelo ”, “ Salate “, “ Slatkiši “ i “ Zimnica, poslastice, napitci “, hrane se stotine hiljada ljudi u Srbiji i širom sveta. Takođe je i autor knjiga “ Georgij Nazarov Vas savetuje “, “ Kako živeti zdravije leti “, Kako živeti zdravije u jesen “, kao i specijalnih izdanja “ Zdravog života “ o tome kako živeti zdravije zimi i u proleće.

Autor je i preko 350 objavljenih članaka i komentara, stručni je saradnik časopisa “ Bilje i Zdravlje “, “ Zdrav život “, “ U zdravom telu … “, i dugogodišnji član Internacionalne novinarske federacije (IFJ), Udruženja Novinara Srbije , kao i “Gorske službe spašavanja “ i “ Tajlandskog udruženja za tradicionalnu medicinu”. Član je udruženja za “ Javno zdravlje” u Srbiji,..

Višegodišnji saradnik Ruskog centra za nauku i kulturu u Beogradu, jedan je od osnivača “ Pokreta za zdraviju Srbiju”.

Profesor je u školi “ Zdravog života ”, autor niza seminara u prirodi i tradicionalnog letnjeg seminara na Zlatiboru, kao i programa zdravije ishrane koji se tradicionalno sprovodi u nizu restorana u Beogradu.

U pripremi je knjiga o stvaranju zdravog srca i čišćenju krvnih sudova.