Violeta Purhmajer

Telefon: 060/ 309 91 92

E-mail: viola108@gmail.com

Website: www.harmonija.yolasite.com

Tretmani: Masaža

Violeta Purhmajer (1979), rodom iz Beograda od rane mladosti praktikuje jogu i bavi se plesom. Svoju plesnu tehniku je razvila i usavršila kroz razne plesne stilove. Godine 1998.
se okreće klasičnom Indijskom plesu Bharatanatyamu kao i studijama vedske filozofije.

Plesno obrazovanje je usavršila tokom četiri godine provedenih u Indiji, u poznatoj plesnoj školi "Triveni Kala Sangam". Boravkom u Indiji je upotpunila svoje znanje iz hatha joge, meditacije, filozofije i vedskih rituala.

Tokom svojih studija u Indiji, imala je prilike da se sretne sa brojnim poznatim plesačima kao i priliku da nastupa na mnogim festivalima klasičnog plesa. Po povratku u Beograd, započinje svoje promovisanje multikulturalnosti, kao umetnica rođena na Zapadu, koja je svoje finalno formiranje postigla učeći i obrazujući se u drevnoj kolevci kulture Istoka.

Željna da svoje umeće i znanje podeli sa drugima, Violeta je u Beogradu otvorila plesnu školu Madhuri, koja integriše više plesnih stilova i tehnika, kao što je Bharatantayam, moderan Bollywood ples i Nrityajoga (joga u pokretu). Nastupa u Srbiji ali i širom Evrope. Rado je viđen gost na modnim, kulturnim i umetničkim manifestacijama i u raznim TV emisijama.