Ksenija Stojkov Šutilović

Telefon: 063/ 8420 740

E-mail: ksenija.sutilovic@gmail.com

Website:

Tretmani: Life-Wellness coaching, Wingwave coaching

Konsultant i trener za postizanje vitalnosti i kreativnosti (sertifikovani Wing-wave® coach,  floriterapeut, konsultant za energetsku astrologiju).

Otvorena u razgovoru i fleksibilna u radu, strukturirano vas vodi kroz proces ličnog i profesionalnog razvoja, koristeći energetske principe i astrološke tehnike u svom sistemu rada.
U radu sa njom vi dovodite u balans tri nivoa vašeg bića: fizičko telo – radeći energetske vežbe;  mentalno i emotivno telo – kroz razgovor i konsultaciju a uz vašu natalnu kartu dobijate lično za vas pripremljene kombinacije cvetnih esencija (Bahove i druge kapi) koje vam pomažu u procesu raščišćavanja emocija i uverenja koja vas sputavaju u ostvarenju vaših želja i snova. Povezujući ova tri nivoa  brzo dolazite do tačke promene na bolje.

 

Vaša energija se balansira, dolazite u kontakt sa vašom pravom prirodom, postaje vam jasnije šta je vaša svrha i misija u ovom životu a samim tim budi se i vaša snaga, volja i inspiracija da se pokrenete u željenom pravcu.

Energetski trening i tretman sa Ksenijom pokrenuće vas da: sagledate prioritete, uklonite nepotrebno, uđete u sadašnjost i odatle kreirate budućnost, pravilno upravljate svojim vremenom i vladate stresom, otkrivate i prevazilazite unutrašnje blokade, sagledavate izazov iz različitih perspektiva, sigurnije donosite odluke, iskoristite vaše najjače strane, pronalazite zajednički jezik sa ljudima oko Vas, otkrijete šta Vas motiviše i šta Vas demotiviše u poslu i životu, postanete zadovoljniji sobom i životom.

Ksenija vam pruža poverenje, partnerstvo, vedrinu, optimizam, pozitivan impuls za akciju. Tu je da vas podstakne da budete mudriji, fleksibilniji, da doživite sebe i svet realnije, iz šire vizure. Pomoćiće vam da korigujete vaš kurs tako da zadovoljno stignete u luku u koju vi želite. Podržaće vas ka ostvarenju životnog balansa.
Od Vas očekuje da se posvetite radu na sebi i da verujete u mogućnost izbora i promene.

Diplomirala na Univerzitetu u Beogradu 1996. Od 1997.godine radila je u oblasti prostornog planiranja, razvoja i unapređenja regiona i životne sredine, a onda je 2006.godine upoznala NLP (Neuro Linguistic Programing), metodu koja povezuje različite pristupe primenjenih psihologija i pomaže čoveku da osvesti mogućnost unutrašnje promene u cilju postizanja uspeha u bilo kom životnom polju. Ovo je bio samo prvi korak I iskorak u nepoznato.

Radom na sebi otvorile su joj se mogućnosti da ostvari svoju duboku i skrivenu želju da se bavi istraživanjem ljudske prirode i edukacijom na polju ličnog razvoja. U međuvremenu, otkrila je fantastični svet cvetnih esencija koje nam pomažu da brže dođemo do sebe, kao i tajne astrologije i astrohilinga uz koji shvatamo da smo mi jedini kreatori sopstvene sudbine i da baš onda kada nam se čini da je najteže imamo najveću mogućnost promene na bolje.

Preko svih svojih učenja je uvidela da osnova za razvoj i unapređenje bilo kog sistema leži u razvoju i promeni samog pojedinca. Veruje da je život uvek dinamičan, u stalnoj težnji ka ravnoteži, u kome padovi služe za učenje a usponi za radovanje, a najvažnija tačka je ona koja sadrži i slobodu i odgovornost.

Sertifikati i licence: Master NLP, NLP Coaching, Wing-Wave® coaching, stečeni u NLP Institutu u Beogradu (akreditovanom od međunarodnih stručnih asocijacija – ECA, IANLP, NLP-IN, ECNLP). Praktičar floriterapije, završena edukacija u školi floriterapije “Latice”. Dugi niz godina na edukaciji u češkoj školi praktične samospoznajne filozofije „Principi Života“ (Principy Života®) kao i na edukaciji za Astrohiling terapeuta u Institutu za astrološka istraživanja I edukaciju “Johannes Kepler” u Beogradu.