Snežana Tufegdžić Althea

Telefon: 063/ 8021 971

E-mail: fengshuicentar@hotmail.com

Website: www.feng-shui.in.rs

Tretmani: Feng Shui

Snežana Tufegdžić Althea
Klasični kineski Feng Shui, Ze Ri, Xuan Kong Da Gua, Yi Jing & Mei Hua, Ba Zi

www.classicallyfengshuied.com
www.classicalyfengshuied.blogspot.com

Feng Shui edukacija

Snežana je svoje izučavanje Feng Shuija započela pre više od petnaest godina.
Između ostalog, pohađala je predavanja kod Yap Cheng Haija, Raymond Lo-a, Vincent Koh-a, Adeline Pang, pratila konferencije i kongrese posvećene klasičnom kineskom Feng Shuiju...
Edukaciju u klasični kineski Feng Shui je završila kod Majstora Joe Yap-a (Mastery Academy of Chinese Metaphysics, Malaysia), kod koga je završila edukaciju i u druge srodne metode poput Yi Jing & Mei Hua, Ze Ri, Xuan Kong Da Gua, Ba Zi...

Feng Shui profesionalna karijera

Feng Shui konsultacijama (praktikuje isključivo klasični kineski Feng Shui) profesionalno se bavi u zemlji i inostranstvu. Po njenim savetima uređeni su mnogi privatni i poslovni prostori; u poslednje vreme, pretežno se bavi konsultacijama u vezi sa odabirom placa i pravljenjem projekata za privatne i poslovne objekte, kao i konsultacijama u vezi sa odabirom i uređenjem poslovnih prostora.
Među njenim klijentima su pojedinci i kompanije; tokom godina pomogla je savetima mnogobrojnim vlasnicima ugostiteljskih objekata (restorani, picerije), predstavništvima stranih firmi, kozmetičkim salonima, građevinskim firmama, advokatskim kancelarijama, vlasnicima prodavnica...
Između ostalog, po njenim instrukcijama kompletno je dizajniran prostor srpskog predstavništva austrijske korporacije Kraft foods u Airport City-ju u Beogradu.
Trenutno radi na projektu poslovno-rekreativnog kompleksa na Zlatarskom jezeru i poslovno-stambenog kompleksa u Beogradu.
Informacije u vezi sa seminarima i privatnim časovima koje drži, updatuje redovno na blogu.

Autor

1996. je objavila svoju prvu knjigu o Feng Shuiju (Feng Shui: sami izlečite sopstveni život), koja je ujedno bila i prva knjiga o toj temi objavljena ne samo u Srbiji, već i u širem okruženju. Od tada je objavila još pet knjiga, koje su više puta bile među najprodavanijim knjigama u Beogradu. Najznačajnijim smatra sledeće tri knjige:
Feng Shui za sve: osnove klasičnog Feng Shuija
Feng Shui priručnik
Kineska astrologija
Od 1996. redovno piše za mnoge časopise; između ostalog, pisala je feljtone i-ili tekstove o feng shuiju u mnogim nacionalnim i stranim medijima (Lisa, Lepota i zdravlje, Treće oko, Astrologos, Koparske Novice, TV Novosti...). Snežana je takođe autor izuzetno prodavanog Feng Shui dodatka Lise (Adria Media).
Poslednjih godina je autor mnogih tekstova u magazinu Sensa (’’Značaj lokacije u klasičnom Feng Shuiju’’, ’’Pet Shena’’, ’’Šta je Ba Zi?’’, ’’Živeti sa krizom’’, ’’Kako izračunati najpovoljniji datum?’’, itd.).
Snežana takođe redovno piše svoj (veoma posećeni) blog, posvećen klasičnom kineskom Feng Shuiju, još od 2007. godine.

Mediji

Tokom zadnjih petnaest godina, Snežana je gostovala na mnogim televizijama u zemlji i inostranstvu (RTS 1, Studio B, Fox TV, Palma plus, TV Art, TV Duga, RTV B92, TV Pančevo, TV Makedonija, itd.); takođe je bila gost u raznim radio emisijama (Jat, Poslovni radio, Radio Beograd, 202...).
Dala je bezbrojne intervjue za razne magazine, između ostalog i za Vreme, MTS magazin, E-magazin, Yellow Cab i druge.