Dr. Lazar Trifunović

Telefon: 063/ 88 26 369; 021/ 456 438

E-mail:

Website: www.homeopatija-agora.com

Tretmani: Homeopatija

Homeopatska ordinacija Agora

Dr Lazar Trifunović je rođen 1968. godine u Novom Sadu u lekarskoj porodici. Nakon završenog Medicinskog fakulteta u Novom Sadu provodi godinu dana u Indiji gde se prvi put upoznaje sa homeopatijom i drugim vidovima komplementarnih medicina poput ajurvede, joge i sida medicine.

U želji da dalje produbi shvatanje o čovekovom telu, zdravlju i bolesti, posle boravka u Indiji provodi godinu dana putujući po Africi. Nakon toga odlazi u Veliku Britaniju, u kojoj je, pored Indije i SAD-a, homeopatska praksa najrazvijenija, te upisuje studije Homeopatije na Vestminster univerzitetu u Londonu.

U nastojanju da sklopi "Medicinski Mozaik", tokom studiranja, nastavlja intenzivno da putuje po Aziji, Africi i Južnoj Americi i završava trening za učitelja joge. Po završetku homeopatskog fakulteta odlazi na Tibet gde završava prvi deo "Medicinskog Mozaika" nakon čega počinje sa radom u Novom Sadu. Već sedam godina, svake godine, posećuje bolnicu za lepru Parao (Varanasi, Indija) radi daljeg usavršavanja.

Kao jedini homeopata u Srbiji koji je završio homeopatski fakultet (Vestminster univerzitet, London), zatim, zbog stalne saradnje sa profesorima sa Vestminster univerziteta, kao i činjenice da se smatra jednim od vodećih autoriteta iz homeopatije u Srbiji, član je stručne komisije za tradicionalnu medicinu Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Osim lečenja, proučavanja tradicionalnih metoda lečenja i joge, amaterski se bavi fotografijom i proučava kvantnu fiziku. Marta 2006. godine u Novom Sadu, u SNP-u pravi izložbu fotografija sa svojih putovanja koja je zabeležila neočekivani uspeh, nakon čega, marta 2007. godine u Beogradu u Sava Centru pravi prodajnu izložbu kao humanitarnu akciju. Sva prikupljena sredstva su upućena SOS Dečijem selu "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici, ustanovi koja je tom prilikom osnovala Fond dr Lazar Trifunović.

Dr Lazar Trifunović kroz razne akcije nastavlja dalje da se bavi humanitarnim radom.