Iskusite transformaciju: dvodnevna radionica Buđenje 2024


Dvodnevna radionica: BUĐENJE 2024  
Lokacija: BELGRADE CITY HOTEL, Savski Trg 7

Produbite svoje meditacije i osvestite nove dimenzije svog bića na dvodnevnoj radionici koja će transformisati vašu praksu. Pridružite nam se u istraživanju drevnih tehnika Shaktipat Sidhha Joge, meditacije, buđenja Kundalini energije, i isceljenju uz milost Božanske Majke. Ova radionica je dizajnirana da vas vodi kroz proces duboke unutrašnje transformacije, pomažući vam da osvestite dublje nivoe, unutrašnji mir i celovitost.

Datum: 02-03. mart  2024.
Vreme: 12:00 - 17:00 oba dana (sa pauzom).
Cena: 6.000,00 dinara (za polaznike koji su primili Šaktipat od Učitelja Jana Esmanna, cena je 4.000,00)

Šta vas očekuje:


• Meditativne prakse: Naučite kako da duboko meditirate i dostignete stanja blaženstva i unutrašnjeg mira.
• Buđenje kundalini energije: Upoznajte se sa tehnikama i praksama za sigurno buđenje i vođenje Kundalini energije.

• Proširenje kapaciteta srčane čakre: Radite na otvaranju i proširenju srčane čakre, ključa za empatiju, ljubav i isceljenje.

• Shaktipat Sidhha joga tehnike: Istražite drevne tehnike joge duha, koje vam omogućavaju širenje svesti i dostizanje viših stanja postojanja.

• Direktna energetska transmisija usmerena na buđenje kundalini energije.


Ova radionica je pre svega namenjena iskusnim meditantima. Ukoliko niste sigurni da li je ovo za vas, možete me kontaktirati. 

**Broj mesta je ograničen.

Za prijavu i više informacija, kontaktirajte me na mejl: elena.radionice@gmail.com.

Dozvolite sebi da iskusite transformaciju koja vas vodi ka celovitosti, miru i dubokoj unutrašnjoj radosti.

Vidimo se na radionici!   


Predavač/voditelj radionice:
Ena Lej je praktičar i učitelj u oblastima duhovnosti, isceljenja i transformacije svesti. Njen rad obuhvata angažovanje u nekoliko duhovnih i isceliteljskih tradicija, kombinujući drevnu mudrost sa modernim kvantnim tehnikama, u cilju ličnog I sveobuhvatnog duhovnog razvoja.

Njena praksa je bogata i raznolika, proistekla iz učenjia Shaktipat Siddha joge, REIKI-ja i holističkog isceljenja. Inicirana je u Shaktipat Siddha jogu od strane Majstora Jana Esmanna, na stazu koja naglašava buđenje kundalini energije kroz milost Majstora, što dovodi do stanja Ljubavi i Blaženstva. Njena inicijacija u proleće 2016. godine označila je početak brzog razvoja svesti koji nekoliko godina kasnije kulminira u stanje Samospoznaje.

Kao REIKI888 Majstor učitelj Inicijator, Ena Lej  služi kao putokaz, vodeći druge na njihovom putu ka korišćenju univerzalne životne sile za isceljenje i lični rast.
Kroz svoje isceliteljske prakse, Ena Lej personifikuje integraciju duhovne mudrosti, energetskog isceljenja i kvantne nauke, nudeći sveobuhvatan put ka transformaciji i samospoznaji.

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE