Tajna Božanskog MATRIKSA ~ Ograničen si samo SOPSTVENIM UVERENJIMA!


Dr Denis Gabor, dobitnik Nobelove nagrade za 1971. godinu, smatrao je da funkcionisanje ljudskog mozga, koji se pomoću holografskog modela nalazi u interakciji sa Univerzumom, dozvoljava dešavanje iskustava koja nadilaze prostor i vreme - ČUDA!

U kontekstu tog holografskog modela, sve stvari postaju moguće! Tajna za doživljavanje moći tih potencijalnih ishoda leži u tome da mi moramo da mislimo o sebi na taj nov način. Kada u tome uspemo, počinje da nam se događa nešto predivno - mi se menjamo!

Koncept Božanskog matriksa kao univerzalno povezanog holograma, govori nam da smo ograničeni jedino sopstvenim uverenjima.

I po drevnim duhovnim učenjima, nevidljivi zidovi naših najdubljih uverenja mogu da postanu naš najveći zatvor. Ipak, ta učenja nas podsećaju i na to da naša uverenja mogu da postanu i naš najveći izvor slobode.

Na načine toliko različite koliko to mogu da budu putevi svetskih duhovnih tradicija, sve one nas vode do istog zaključka - mogućnost da budemo zatvoreni ili slobodni nalazi se u našim rukama.

Izbor je samo naš!


 

 
Autor: Donko Rakočević
Izvor:
Đole Slović fb profil

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE