Muđi poručuje iz Rišikeša – Počelo je MASOVNO BUĐENJE


Već je četrvrta nedelja kako se u Rišikešu održava otvoreni satsang sa Muđijem.
Satsanga znači susret sa istinom i takva okupljanja su veoma značajna za sve na duhovnom putu, jer slušajući reči, u trenutku posmatramo i na način na koji nam Učitelj govori, istažujemo sopstvenu unutrašnju realnost.

Muđi je prosvetljeni Učitelj Advaita Vedanta učenja – nedualnosti i svake godine drži satsang u Rišikešu otvorenog tipa, za sve one koji su osetili poziv u svom srcu, poziv neopisiv rečima, koji nas vraća u nutrinu i ka ispunjenju potrebe da iskustveno osetimo i saznamo sopstvenu pravu prirodu. Ovo je duhovni put, duhovno učenje, ukazivanje i osvešćivanje.
Svakog dana, osim ponedeljka i utorka, možete pratiti satsang uživo  i stapati se sa ukazivanjima Majstora.

Ono šta bih želela da podelim jeste šta se dešavalo u prethodim nedeljama i kakve smo neopisive blagoslove dobijali svi, svesni toga ili ne.

Na satsangu su pored ostalih naroda i naši iz celog regiona, okupljeni u milosti i srcu. Bića iz Srbija, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije.
Svi zajedno, ujedinjeni u srcu i sa potpunim razumevanjem i jasnoćom da je ovo jedini put koji prevazilazi sve razlike, svojim prisustvom dele energiju satsanga i dele sa svima nama trenutke te neopisive radosti.
 

 

jugoslavija

 


Podeljene su fotografije sa svima nama, uz pomoć kojih možemo da osetimo jasnu poruku i razumevanje dubljeg značenja reči bratstvo i jedinstvo.
Mnogi od njih rade sevu, što je nesebično služenje, tako što  pomažu u organizaciji i tu su da se nađu za sve što je potrebno. Satsang se prenosi uživo iz Rišikeša, tako da svi imamo mogućnost da budemo prisutni u pravom vremenu, kao jedna sanga, jedno srce. Pored svega toga, od ove godine se prvi put dešava da su uključeni simultani prevodi Učiteljevih reći na mnogim jezicima, kao i na srpskom.


Desilo se upravo to da su na drugoj nedelji satsanga bića iz naše zemlje mogla, po prvi put da čuju reči u trenu kada ih Muđi izgovara, što je samo po sebi duboka radost i blagoslov.

Ono šta je veoma značajno i neopisivo za sve, pa i za samog Učitelja, je to da su uvideli snažnu promenu u energiji i nivou vibracije na kome sva bića  vibriraju i u narednom redovima prenosim Muđijeve reči u vezi sa tim.

U ukazivanjima koja su ovde ponuđena juče i zapravo u poslednjih pet dana ili tako nekako, nešto veoma neuobičajeno se dešava. Deluje skoro kao masovno buđenje. Počelo je pre nekoliko dana i iz nekog razloga deluje kao da je pogođena neka nota, gde veliki broj bića izgleda dolazi do otkrivanja, iskustveno, tog prostora unutar nas.


I to može da se oseti na osnovu Tišine koja nije samo to da nema priče, već da je tu dublja Tišina koja preovladava u prostoru i to sve na račun prepoznavanja, jer ste prevazišli zanos prema telo-umu i došli do mesta prepoznavanja toga što je van kvaliteta. Oblast nepromenjivog prisustva. Nepromenjivog Bića. Ovo je prelepo, jer je slučaj da ili osećamo  ukus toga ili je ovo pravo otvaranje.


Otvaranje nije od Apsoluta, otvaranje je od osećaja relativnog i samo propadanje unutar dublje svesnosti. Dok je u isto vreme telo tu, čula su tu i funkcionisanje u svetu aktivnosti se nastavlja, ali nešto izgleda da se ukorenilo u Izvor.”

 

 

masovnobudjenje

 


Izrečeno svakako može da donese jasnoću svima nama, na ma kom kapacitetu razvoja u sebi bili, da se nešto veoma značajno i povoljno za sve nas desilo i da smo na pravom putu u sopstvenom duhovno-evolutivnom razvoju, kao krucijalni deo evolucije Svesti.

Sutradan su po fejsbuku iznikle fotografije predivne duge iznad Risikeša kao dokaz svima nama da smo obasuti srećom i milošću i da smo blagosloveni.


 
Autor:

Lela

lela  By Your grace I am

  FB stranica: https://www.facebook.com/nekadusaprica/

  Blog: https://lela119blog.wordpress.com/

 

 

 

 

PROČITAJTE OSTALE TEKSTOVE OVOG AUTORA:


Moje razmišljanje o Bogu

Kako izaći iz vrtloga negativnih misli?

Svetlost koja nas budi

Bajka o Egu: Ko je naš gospodar?

Ljubav prema sebi je početak prave ljubavi prema drugima

Proces Buđenja i povratka Sebi

Moja priča o samoposmatranju: Gde sam dospela samoispitivanjem?

Razgovor sa sopstvenim UMOM

 

POVEZANI TEKSTOVI

SEMINARI & RADIONICE